nieuws van exposanten

Volledig ontzorgde e-commerce, wie wilt dat nou niet?

Maak kennis met Caas: Commerce as a Service.

Uw privacy nog niet in orde?

Op zoek naar software om in een mum van tijd aan alle GDPR-voorwaarden te voldoen? De privacy verklaring op uw website, een volledig register van uw activiteit en bijhouden van eventuele datalekken. We lanceren dit pakket voor slechts 199 euro.

Welkom bij Dynamicweb 9.7

De nieuwste versie van Dynamicweb, Dynamicweb 9.7, is nu beschikbaar om te downloaden en bevat nieuwe tools en functies die u helpen uw dagelijkse CMS-, E-commerce-, PIM- en marketingprocessen te verbeteren.

BEZOEKERSREGISTRATIE SOFTWARE - Kiosk

Via dekstop,tablet of touch kiosk kunnen bezoekers zich inschrijven of uitchecken al dan niet met gedrukte gepersonaliseerde badge. Bij het inchecken dient de bezoeker zijn persoonlijke gegevens, welke medewerker(s), de aankomst- en vertrektijd eventueel nummerplaat,… in te geven. Het uitchecken kan gemakkelijk door de ingave van hun name of door het uitscannen van de badge.

Kopersbescherming in de Trustbadge: Straal nog meer vertrouwen uit!

De kopersbescherming neemt de financiële risico’s voor de klant weg tijdens het online shoppen. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat producten kwijt raken tijdens de bezorging, met de kopersbescherming zijn de consumenten financieel beschermd hiertegen.

POM gaat samenwerking aan met Nederlandse betaalprovider Buckaroo

Het Antwerpse fintech-bedrijf POM sluit een samenwerkingsakkoord met het Nederlandse Buckaroo, een innovatieve betaalprovider. Met dit partnership willen beide partijen de betaalervaring voor facturen, aanmaningen, boetes, … en andere documenten naar een hoger niveau tillen.

Estafeta wordt GLS-partner in Mexico

De GLS Group heeft heeft haar betrokkenheid op het Amerikaanse continent vergroot met een nieuw partnership. Vanaf juni 2019 zal Estafeta zendingen van GLS in Mexico bezorgen en voert het, als tweede stap, pakketten voor Europa en Noord-Amerika het GLS-netwerk in.

Transport Management Software (TMS) op maat van uw transportbedrijf - B2B Portaal

Bent u op zoek naar een interactief logistiek softwarepakket voor het beheer van interne en externe trucks, trailers, transporten en alles wat daarbij hoort? Schaalbaar én gepersonaliseerd? Wij stomen uw bedrijf klaar voor Industry 4.0 met onze state-of-the-art transport management software.

Is your webshop geared up for International & Express?

While delivery is the end .... its actually the beginning

U zoekt een alles in één webshop ?

Een gebruiksvriendelijke webshop die u snel zelf kan opzetten ? U bent op zoek naar een webshop welke meer kan dan alleen orders verwerken? Dan is Odoo de oplossing voor u. Deze out-of-the-box oplossing zorgt voor integratie met uw boekhouding, CRM en ERP.

Avondje OPTICHANNELEN? OPTI-wat?

Prof. Gino Van Ossel nodigt uit: Hij biedt je klare taal over hoe je de e-commerce evolutie samen met nieuwe technologieën en kansen kan implementeren in je eigen zaak. Hoe je een evenwicht vindt tussen klantgerichtheid, concurrentiekracht en winstgevendheid.

Webship haalt BIO certificaat

Webship behaalde onlangs het befaamde bio-certificaat. Dit betekent dat Webship vanaf heden biogoederen mag opslaan en verzenden. Bio is een beschermd Europees voedingslabel. Het biolabel is een Europees label dat verplicht is voor alle biologische verpakte goederen. Om dit label te verkrijgen moet men voldoen aan strikte regels en afspraken omtrent biologische landbouw, verwerking en verkoop. Deze regels en afspraken gelden voor de teler, de producent, de retailer alsook voor de fulfilmentpartner.

MultiSafepay Acquirer en Processor voor Visa en Mastercard

MultiSafepay is vanaf nu direct verbonden met de credit card maatschappijen Visa en Mastercard. Profiteer van hoger betaalsucces, betere beveiliging en snellere betalingen dankzij volledige controle over uw credit card transacties.

Hoe duurzaam ondernemen uw bedrijf geld kan opbrengen?

CEO’s4CLIMATE (C4C) is een nieuw initiatief van Roland en Kelly Maes vanuit CRM Waregem. Dit behelst een community met internationaal karakter om met gelijkgezinde CEO’s een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat. C4C organiseert vanaf september maandelijks meerdere sessies met experten ter zake, zie www.ceos4climate.eu.

Optimaliseer de verkoopprijzen in uw webshop.

Patagona houdt zich al jaren bezig met het optimaliseren van verkoopprijzen (Repricing) voor iedereen met een webshop. Met de Pricemonitor hebben we een overzichtelijke software ontwikkeld die makkelijk is aan te sluiten op uw shop of ERP/PIM systeem. De Pricemonitor optimaliseert dagelijks en volledig automatisch de prijzen.

Concurreren met grote onlinespelers als Amazon of Bol.com doet u met gemak en dit met een minimale aanpassing aan uw bestaande IT-infrastructuur!

Na 25 jaar is CRM Waregem getransformeerd van een IT- naar een Businessprovider, met name creators of online comfort en met als baseline “gemoedsrust bieden”.

PostNL wederom in de top van duurzaamste logistieke bedrijven ter wereld

PostNL behoort tot de meest duurzame bedrijven ter wereld in de logistieke en transportsector en staat op de derde plaats van de Dow Jones Sustainability Index (DJSI). PostNL staat al meerdere jaren in de top van duurzame bedrijven in zijn sector.

Cybercrime: te hack voor woorden!

Dagelijks worden minstens 3 à 4 Belgen het slachtoffer van criminelen die zich voordoen als technici van Microsoft of Apple. In 2018 blokkeerde het Centrum voor Cybersecurity zo’n 1500 valse en frauduleuze websites. In 2018 werden in België om en bij de 10.000 gevallen van phishing vastgesteld, dat is drie keer meer dan in 2017. Fraudeurs gingen hierbij aan de haal met meer dan 8 miljoen euro. In België werden afgelopen jaar bijna 15 procent van de bedrijven getroffen door vijf of meer cyberaanvallen. Tussen de 10 en 20 procent van de Belgische bedrijven is vandaag verzekerd tegen cybercrime. In 2018 lag het aantal schadeclaims maar liefst zeventien keer hoger dan in 2013.

Beheer(s) uw productgegevens

Een complexe uitdaging vraagt om een eenvoudige oplossing
 • partners
 • Feweb
 • Safeshops
 • Etion
 • Sponsor
 • Geneysy
 • Mex United
 • Vaimo
 • Bol.com
 • deJuristen
 • 2ndHands